icon Rörmokare.se
Kontakta oss

Catering24.se finns för att göra ditt liv lite lättare. Hur gör vi det då? Jo vi tycker inte det är rimligt att du ska behöva lägga din dyrbara tid på att jaga cateringföretag, en del svarar inte, andra har inte tid och man känner hur frustationen växer. Med vår tjänst anger du vad du behöver ha hjälp med inom catering och vi låter sedan cateringfirmorna jaga dig stället. Maximalt 5 olika cateringfirmor kan svara på din offertförfrågan och du väljer sedan precis vem du vill. Det kostar dig ingenting och du sparar massa tid och energi, alltså precis som vi tycker att det skall vara!

För att hålla hög kvalité på cateringföretagen som är anslutna till tjänsten gör vi en bakgrundskontroll på samtliga företag där det kontrolleras att F-skattsedel finns samt att företaget är registrerat för moms.

Catering 24.se ägs och drivs av Westcoast Digital AB och vi samarbetar med Comp Media AB (Dorunner.se). Personerna bakom Westcoast Digital har lång erfarenhet av utveckling av diverse internettjänster och vi är belägna i Trollhättan.

Om du har några funderingar så använder du nedanstående formulär för att maila oss eller så kontaktar du oss på telefonummer: 08-580 800 05.